خانه / پمفلت های گروه مهندسی بهداشت محیط / پمفلت فروشندگان صنف پروتئین

پمفلت فروشندگان صنف پروتئین

در این پمفلت از گروه مهندسی بهداشت محیط به موضوعات ذیل اشاره شده است. برای دانلود با کیفت عالی به آخر صفحه بخش دانلود مراجعه فرمایید.

بهداشت فردی

کلیه شاغلین موظفند بهداشت فردی و نظافت عمومی محل کار را رعایت نموده و به دستورات بازرسین بهداشتی عمل نمایند.

  • کلیه شاغلین باید ملبس به لباس کار و روپوش تمیز و رنگ روشن باشند و از دستکش حین کار استفاده نمایند.
  • ورود و دخالت افراد متفرقه ممنوع می باشد.
  • استعمال دخانیات, خوردن و آشامیدن حین کار ممنوع می باشد.
  • در صورت داشتن زخم و یا سوختگی در نقاط باز بدن شاغلین, باید محل را با یک نوار یا باند ضد آب کاملا بپوشانند.
  • شاغلن باید شستشوی ۱۰ مرحله ای دست ها را انجام دهند.
  • چنانچه شاغلین به یک بیماری واگیر مبتلا باشند فقط پس از درمان و رفع علائم و گواهی سلامت از پزشک میتوانند مشغول به کار شوند.
  • موی سر و ناخن شاغلین باید کوتاه باشد.در صورت احتمال آلودگی به خون و… در هنگام تمیز کردن و خرد کردن گوشت از پیش بند ضد آب استفاده شود.

بهداشت ساختمان

  • کف ساختمان بایستی از جنس مقاوم ,صاف و بدون درز و شکاف و قابل شستشو بوده و دارای شیب مناسب به سمت کفشور باشد.
  • دیوار از کف تا سقف کاشی یا سرامیک با سطح صاف و بدون درز و شکاف باشد.
  • سقف باید صاف, مسطح , بدون ترک خوردگی و قابل شستشو باشد.
  • درها و پنجره ها بایستی از جنس مقاوم, سالم, بدون زنگ زدگی و همیشه تمیز باشد.
  • پنجره های بازشوو درهای مشرف به فضای باز باید مجهز به توری سالم و مناسب باشند به نحوی که از ورود حشرات و جوندگان جلوگیری شود.
  • آب مصرفی بایستی سالم و مورد تائید باشدو فاضلاب به صورت بهداشتی دفع گردد.
  • برای کارگران باید دستشویی مجهز به شیر آب گرم و سرد با شرایط بهداشتی و صابون مایع وجود داشته باشد.

بهداشت تجهیزات

  • زباله دان درپوش دار، زنگ نزن، قابل شستشو همراه با کیسه زباله در محل مناسب قرار داشته باشد.
  • نگهداری هر گونه وسایل اضافی , مستعمل و مواد غذایی غیر قابل مصرف در محل کار ممنوع می باشد..
  • یخچال ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد و فریزر منفی ۱۸ تا ۲۴ درجه سانتی گراد باید سالم بوده و دمای مناسب داشته باشد.
  • سینک ظرفشویی مجهز به آب گرم و سرد باشد و شستشوی وسایل به روش صحیح انجام شود.
  • میز کار دارای رویه ضدزنگ و سالم و تخته کار از جنس مناسب برای مواد غذایی باشند.
  • تخته برش پس از استفاده با آب گرم و دترجنت شستشو و سپس گندزدایی گردد.
  • کلیه سطوح و تجهیزات باید عاری از رسوب چربی و گرد و غبار باشند.

پمفلت فروشندگان صنف پروتئین

پمفلت فروشندگان صنف پروتئین

همچنین ببینید

پمفلت فروشندگان صنف لبنیاتی

پمفلت فروشندگان صنف لبنیاتی

در این پمفلت از گروه مهندسی بهداشت محیط به موضوعات ذیل اشاره شده است. برای دانلود با …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *