گروه مهندسی بهداشت محیط: این محیط برای تفکیک ارگانیسم های رودهای براساس توانایی در دکربوکسیله یا دآمینه کردن لیزین و تشکیل سولفید هیدروژن به کار میرود.
کشتهایی از باسیلهای رودهای که سولفید هیدروژن تولید میکنند، به علت تولید سولفید فروز باعث سیاه شدن محیط میشوند. آنهایی که لایزین دکربوکسیلاز تولید میکنند، واکنش قلیایی (ارغوان رنگ) یا واکنش خنثی در عمق محیط ایجاد میکنند. ارگانیسمهایی که لایزین را در آمینه میکنند، باعث گسترش رنگ قرمز در سطح بر روی عمق اسیدی میشوند. ممکن است گاز تشکیل شود اما تشکیل آن اغلب نامنظم و بی قاعده است، یا اینکه مهار میشود.
با استفاده از آنس، با برداشت یک کلنی از یک کشت خالص، عمق را دوبار سوراخ نموده و سپس سطح شیبدار را کشت دهید. لولهها را با درپوشهای شل شده به مدت ۲۴-۱۸ ساعت در دمای ۲۰c ±۳۵ در اتمسفر هوازی انکوبه نمائید.
بسیار عالی